عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

در نشست شورای حکام قطعنامه‌ای علیه ایران صادر نمی‌شود

یک خبرنگار مستقر در وین به‌ نقل از منابع دیپلماتیک گفت که در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هیچ قطعنامه‌ای علیه ایران صادر نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «استفانی لیختنشتاین» یک خبرنگار مستقر در وین، پایتخت اتریش در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: منابع دیپلماتیک در وین می‌گویند که در نشست هفته آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ‌قرار نیست هیچ قطعنامه‌ای علیه ایران صادر شود.

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ایالات متحده و تروئیکای اروپا (انگلیس، آلمان و فرانسه) در عین حال، در حال تهیه یک بیانیه مشترک هستند که می‌خواهند آن را برای امضای مشترک کشورهای دیگر ارائه دهند.

روز گذشته خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شد که به گزارش محرمانه آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران به اعضای شورای حکام آژانس دسترسی یافته که نشان می‌دهد ایران سرعت غنی‌سازی اورانیوم در سطوح بالا را کاهش داده است.

 

بنابر ادعای آسوشیتدپرس، در گزارش آژانس اتمی آمده است که ایران در حال حاضر ۱۲۱.۶ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد دارد که در مقایسه با آمارهای قبلی رشد بسیار کندتری را نشان می‌دهد.

 

پیشتر شبکه بلومبرگ نیز گزارش داده بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش فصلی آتی خود کاهش سرعت غنی‌سازی اورانیوم در ایران را اعلام خواهد کرد و برخی مقامات هسته‌ای ارزیابی می‌کنند که داده‌های آژانس اتمی نشان خواهد داد، ایران در حال تعدیل غنی‌سازی اورانیوم در سطوح بالاست.

 

گمانه‌زنی‌ها درخصوص تعدیل غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران پس از آن مطرح شد که برخی رسانه‌ها مدعی شدند که تهران و واشنگتن همزمان با توافق بر سر تبادل زندانیان در ازای آزادسازی پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی با هدف کاهش تنش‌ها درخصوص کاهش غنی‌سازی در ایران نیز توافق کرده‌اند.

 

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پیش از این در رابطه با گزارشات مبنی بر کاهش سرعت غنی‌سازی ایران، بدون اینکه آن را تائید و یا رد کند، گفت: اگر ایران حتی اقداماتی برای کاهش سرعت غنی‌سازی خود اتخاذ کرده باشد، من در جایگاهی نیستم که آن را تایید کنم. اگر تهران چنین کاری را انجام بدهد، این خبر خوبی است.

 

همچنین «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اما پیش از این درباره برخی ادعاها مبنی بر کاهش غنی‌سازی ایران اظهار داشت: غنی‌سازی بر اساس قانون اقدام راهبردی پیش می‌رود و در چارچوب تدابیر کلی نظام تدابیرش پیش می‌رود و ما هم طبق همان اقدام می‌کنیم./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده